Mario De Mezzo, cercetat pentru coruperea sexuală a unei adolescente. Totul s-ar fi întâmplat seara trecută

Inspectoratul Județean de Poliție Olt a fost sesizat cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini din care reiese că Mario De Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina, a încercat să corupă sexual o minoră de doar 15. Imaginile reprezintă printuri de pe conversația dintre politician și adolescentă.

Realitatea Oltului a intrat în posesia unor capturi ale unei conversații halucinante ce ar fi avut loc pe Instagram între candidatului PNL la Primăria Slatina, Mario de Mezzo și o adolescentă de 15 ani. Din mesajele care apar, reiese clar intenția acestuia de a o corupe sexual pe copilă, deși aflase de la ea că are doar 15 ani. Totul s-ar fi întâmplat după ce politicianul ar fi văzut-o pe copilă în Parcul Tineretului și ar fi contatat-o pe Instagram. Având în vedere că discuția este una cu caracter penal, Realitatea Oltului a sesizat IPJ Olt, direcționând imaginile către instituția abilitată să facă lumină în acest caz grav.

Iată mai jos printurile cu conversația halucinantă pe care ar fi purtat-o Demențo cu adolescenta slătineană…

Mario De Mezzo:  Bună, te-am văzut astăzi în parc la MC și voiam să te întreb câți ani ai,                              ești superbă

Adolescenta: Bună, îmi amintesc, mi-ai cerutnr. tel, am 15 ani

Mario De Mezzo: Auch, credeam că ești mai marefată.

dar nu pari fizic de 15 ani, arăți ca o fată trecută prin viață

ești superbă din orice punct de vedere

Adolescenta: Mulțumesc

și tu ești un om serios

Mario De Mezzi: Mersi măi drăguța mea, dar până la urmă ce contează vârsta?

Iubirea nu are vârstă, nu?

Adolescenta: Așa este, cred

habar nu am

Nu am avut o relație până acum, nu am de unde să știu

Mario De Mezzo: Te pot ajuta eu, ai planuri mâine buburuză?

 

 

Dintr-o altă captură, reiese că discuția s-a purtat de pe contul de Instagram al candidatului liberal.

Reprezentantul IPJ Olt ne-a transmis în cadrul discuției ce a precedat depunerii sesizării, că polițiștii urmau să se autosesizeze  pentru că printurile circulă pe internet.

Vă reamintim că, Marios De Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina nu ar fi la primul scandal cu tentă sexuală. La finele anului trecut, în timp ce era prefect, în spațiu public au apărut mai multe filmulețe în care apare partenera sa de viață aproape goală, dar și în timp ce are diverse ,,jocuri erotice, cu acesta. De Mezzo nu a negat că el ar fi făcut filmările, dar a susținut că ele i-ar fi fost sustrase din laptop. În cauză a fost deschis un dosar penal, fără vreo finalitate până acum.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list