Fake news marca PNL… Valea Mare. Au fost sesizate organele abilitate

Colegii de la Gazeta Nouă au sesizat inspectoratul Județean de Poliție Olt după ce imaginea publicației a fost folosită pentru a transmite informații false pe facebook. Având în vedere scopul falsului, manevra aparține liberalilor din Valea Mare care…. ,,au băut apă" după candidatul partidului la Primăria Slatina.

Când ,,căpățâna" îți este goală, când nu adăpstește niciun neuro, tot ce poți face este, în campanie, să imiți acțiunile unora. Cei copiați sunt unii de același calapod. Așa se face că pe liberalii din Valea Mare nu i-a dus ,,tărtăcuța" decât să răspândească informații false printr-un furt de imagine. Ei au falsificat un articol publicat de colegii de la Gaeta Nouă și l-au distribuit localnicilor prin intermediul rețelelor de socializare. Astfel, pe grupul de Facebook „Valea Mare", controlat de liberalii din comună, un  utilizatorul pe numele lui Bogdan Lazăr, a distribuit o captură de ecran cu un articol fals referitor la o anchetă a poliţiei privind „fenomenl vizelor de flotant". Totul sub ,,sigla" cunoscutei publicaii( imaginea, concepţia grafică, marca, identitatea vizuală şi numele Gazeta Nouă).

Colegii de la Gazeta Nouă au sesizat organele abilitate cu privire la acest fapt.

Gestul liberalilor din Valea Mare pare a fi unul disperat. el demonstrează că reprezentntul PNL la fotoliul de primar al localității nu sta bine în sondaje și are șanse mici să-și atingă obiectivul



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list