Dosar penal pe numele candidatului PNL la funcția de primar al Slatinei

Dosar penal pe numele candidatului PNL la funcția de primar al Slatinei. Poliţiştii din Slatina s-au autosesizat și au deschis o anchetă după apariţia unei filmări prin care un minor a povestește că a câştigat o sumă frumoasă de bani împărţind pliante electorale cu politicianul liberal. Dosarul penal vine după mai multe sancțiuni aplicate de oamenii legii candidatului PNL la Primăria Slatina pentru derapajele din campanie.

Inspectoratul județean de Poliție au anunțat că s-au autosesizat după ce în spațiul public a apărut un filmuleț care dovedește că reprezentantul PNL la funcția de primar al Slatinei a folosit în campanie mai mulți minori pentru a-i împărți pliantele electorale, lucru interzis de lege.

În filmare, copilul, care pare să aibă în jur de 10-12 ani, povestește că lua pliantele de la sediul de campanie al candidatului PNL la Primăria Slatina și, pentru munca lui a primit 500 lei. Copilul mai susține că nu este singurul la care a apelat politicianul liberal.

„La data de 8 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale în funcție de rezultatul acestora", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Vă reamintim că nu este prima dată când candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei folosește copiii, fapt interzis de lege. Acest lucru este demonstrat de propriile imagini postate pe pagina de socializare a acestuia. El s-a folosit de imaginea unui copil și pentru o serie de materiale electorale.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list