Jucători noi în echipa CSM Slatina

Odată cu anunțul privind obținerea certificatului privind îndeplinirea criteriilor pentru participarea în Liga a II-a, echipa de fotbal CSM Slatina anunță și schimbările din lotul de jucători.

Echipa de fotbal a Slatinei a operat schimbări în lotul de jucători. S-a renunțat pentru noul sezon la serviciile jucătorilor Robert Riza, Jhon Mondragon, Valentin Alexandru, Alexandru Sălcianu, Alexandru Ciocâlteu şi Mircea Donca.
La capitolul veniri, au fost perfectate înţelegeri cu următorii fotbalişti:
– Cătălin Golofca (23 ani), atacant. Acesta a evoluat sezonul precedent pentru Chindia Târgovişte, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Rapid CFR Suceava, FC Botoşani, FCSB, CFR Cluj sau Sepsi.
– Cătălin Ţîră (29 ani), mijlocaş central. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum FC Braşov, Viitorul Constanţa, rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti sau Concordia Chiajna.
– David Savu (23 ani), fundaş central care în sezonul precedent a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
– Alexandru Sima (22 ani), fundaş stânga, sosit de la CS Tunari. Acesta a mai evoluat pentru CSA Steaua, CSM reşiţa sau AFC Turris Turnu Măgurele.
– Paul Toroc (20 ani), portar ce vine de la CS Dumbrăviţa.
– Emilian Pacionel (23 ani), jucător originar din Caracal, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Progresul Spartac.
,,Noile înţelegeri sunt valabile de la 1 iulie, jucătorii nou-veniţi având contracte până pe data de 30 iunie cu echipele pentru care au evoluat în sezonul recent încheiat. Bun venit, tuturor!,, anunță CSM Slatina.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list