Primarul Emil Moț: Am votat pentru continuitate

Primarul municipiului Slatina, Emil Stelian Moț, a votat astăzi. Edilul s-a prezentat la urne alături de soție.

Primarul Emil Moț a votat la ora 10.00, la secția CN „Ion Minulescu" Slatina.

„Am votat pentru continuitate, pentru toate proiectele pe care le am realizat în Slatina și pentru toate proiectele pe care le vom realiza în continuare. Am votat pentru Pădurea Strehareți curată și redată slătinenilor, am votat pentru Parcul Dumitru Dobrescu, cea mai nouă investiție din Slatina și o oază de fericire pentru copiii noștri din Slatina. Am votat pentru drumuri reabilitate, am votat pentru noi slătinenii, pentru familia noastră, am votat să continuăm să dezvoltăm împreună cu voi slătineni orașul nostru", a spus Emil Moț.

Edilul a făcut apel la calm, îndemnând slătinenii să nu răspundă provocărilor de niciun fel și să nu se lase atrași în tactici de manipulare.

Pentru cea mai importantă funcție de primar din județul Olt- cea a municipiului Slatina s-au înscris în cursa electorală șase candidați: Emil Moț de la PSD – jurist, Mario De Mezzo de la PNL – jurist, Gabriel Buliteanu de la AUR – economist și antreprenor, Elena Iotu de la Alianța Dreapta Unită USR și Forța Dreptei – economist și antreprenor, Cătălin Davidescu de la Partidul Umanist Social Liberal – profesor și Cristian Văduva de la SOS – inginer.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list