Guvernul a APROBAT construirea noului STADION la Slatina

Slatina va avea un stadion modern, cu o capacitate de 10.000 de locuri.  Guvernul a dat astăzi undă verde, aprobând indicatorii tehnico-economici, următorul pas fiind scoaterea la licitație. Acesta va fi ridicat de Compania Națională de Investiții pe amplasamentul actualului Complex sportiv 1 Mai și va costa 400 milioane de lei.

Expertiza tehnică a stadionului 1 Mai din Slatina, realizată la solicitarea administrației municipale, a scos la iveală faptul că aceasta prezintă unele probleme de structură și că nu se merită să fie reabilitat și modernizat. Pe baza expertizei, Primăria Slatina a decis să construiască altul prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Viitorul stadion va avea o capacitate de 10.000 de locuri și va fi asemănător cu cel din Craiova.

#td_uid_1_666187e7c94d8 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/Vhx4HKQ) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666187e7c94d8 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/xWwBDaQ) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666187e7c94d8 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/grVpWNn) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_666187e7c94d8 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/EwNYt9K) 0 0 no-repeat; }
,,Astăzi, așa cum ni s-a promis de către domnul premier Marcel Ciolacu, Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construire și Dotare Complex Sportiv Stadion 1 Mai, municipiul Slatina" a fost aprobat. Mulțumim premierului României, Marcel Ciolacu, pentru sprijin, implicare şi angajament! Continuăm să dezvoltăm împreună Slatina pentru copiii noştri!
Acest proiect reprezintă un obiectiv de investiții major pentru municipiul nostru. Noul stadion va fi construit pe amplasamentul actualului stadion, care va fi demolat, pe o suprafață totală de teren de 91.211 mp și va avea o capacitate de 10.670 de locuri. Toate etapele de avizare din cadrul Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost parcurse, obținându-se avize favorabile. Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție. Compania Națională de Investiții va elabora documentația pentru licitația de proiectare și execuție, iar Primăria municipiului Slatina va demara procedurile pentru demolare.
Acesta este un moment deosebit de important pentru municipiul nostru și un pas esențial în dezvoltarea infrastructurii sportive din Slatina,, anunță Emil Stelian Moț, primarul municipiului Slatina.

Complexul sportiv „1 Mai" a fost inaugurat pe 20 august 1982. Primul meci a avut loc între Aluminiu Slatina și Metalul Bucureşti, câștigat de aluminiști cu 2 la 0.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list