Un tânăr din Găvănești a CĂZUT de pe un pod în lucru pe DEx Balș- Craiova

Un accident soldat cu rănirea unui tânăr din comuna Găvănești s-a petrecut în această dimineață pe șantierul Drumului Expres Craiova- Pitești, tronsonul I (intrare Balș- Craiova). Acesta a căzut de pe un pod în lucru în zona comunei doljene Robănești.

De la o înălțime de aproape 9 m a căzut astăzi, 6 iunie, în jurul orei 09:30, un tânăr din Olt. Acesta s-a urcat pe un pod de pe șantierul Tronsonului I al DEx 12 Craiova – Slatina –  Pitești, zona comunei Robănești. Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului, olteanul rănit fiind transportat la spital pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

„În dimineaţa zilei de 6 iunie, ora 09:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti, în extravilanul localităţii Robăneşti, un bărbat ar fi căzut de pe un pod aflat în lucru. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti care au stabilit faptul că, un tânăr de 26 de ani, din comuna Găvăneşti, judeţul Olt, s-ar fi urcat pe un pod aflat în lucru, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 8 – 9 metri. Cel în cauză a fost preluat de un echipaj de prim ajutor şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat subcomisar Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Polițiștii vor stabili ce căuta tânărul pe șantier, acesta neapărând în acte ca angajat al constructorului.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list