Concurs pentru infirmiere la Spitalul Județean de Urgență Slatina

Cea mai mare unitate medical cu paturi din județul Olt a anunțat un nou concurs de recrutare infirmiere. Candidații vor susține o probă scrisă și un interviu.

Continuă angajările la SJU Slatina pentru personalul necesar desfășurării activității. Unitatea medicală a scos la concurs 6 posturi de infirmiere, pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, la Secția Gastroenterologie, Secția Urologie, Secția Nefrologie, Secția Obstetrică-Ginecologie I, Secția Obstetrică-Ginecologie II și Secția Boli Cronice.

Cei interesați trebuie să aibă: școala generală/ studii liceale absolvite cu diplomă de Bacalaureat, certificat de absolvire curs de infirmieră, adeverință de înscriere/certificat de absolvire curs noțiuni fundamentale de igienă și  6 luni vechime în activitate.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 14 iunie. Proba scrisă se va susține pe data de 26 iunie, iar interviul pe data de 1 iulie. Locul desfăşurării probelor  este sediul Spitalului Județean de Urgenta Slatina, în sala de ședințe din Ambulatoriul Integrat Spitalului.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list