O zi de neuitat pentru cei mai mici caracaleni, cadoul autorităților de ziua lor

O zi de poveste și pentru cei mai mici caracaleni. Pentru ei, autoritățile locale au transformat Parcul Poroineanu într-un tărâm de basm. Copii au avut parte de o serie de ateliere în care și-au creat amintiri de neuitat. Ca de fiecare dată, printre ei s-a aflat și primarul Ion Doldurea. El a fost însoțit de deputatul Adrian Chesnoiu, un om al locului, preocupat permanent de binele comunității și sprijin de nădejde al edilului caracalean.

Frumosul parc caracalean ,,Constantin Poroineanu" a fost transformat de administrația locală într-un tărâm de basm de către administrația locală. Cei mai mici locuitori ai municipiului au avut parte de o serie de activități interactive, ateliere de creație și spectacole muzicale care le-au permis să-și creeze amintiri de neuitat.
,,Am petrecut ziua de 1 iunie printre sărbătoriții zilei, copiii din Caracal, într-o atmosferă plină de entuziasm și veselie.
Parcul Constantin Poroineanu, locul unde am organizat evenimentele dedicate lor și unde le-am pregătit numeroase surprize a fost neîncăpător.
Împreună cu Adrian CHESNOIU, deputat PSD, ne-am bucurat de atmosfera de veselie și de entuziasmul cu care cei mici, dar și cei mari, au primit provocarea de a se implica în activitățile dedicate lor.
Fericirea și veselia micuților ne încântă și ne motivează să continuăm transformarea comunității noastre într-una capabilă să le ofere condiții pentru o dezvoltare armonioasă și o viață de calitate, cu speranța rămânerii sau reîntoarcerii aici, acasă, la Caracal!
La Mulți Ani, dragi copii!" a transmis primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

Alături de copii, de ziua lor, a fost și deputatul Adrian Chesnoiu.

,,Astăzi este ziua lor, a copiilor, o zi minunată, încărcată de bucurie, zâmbete, candoare și multă, multă fericire.
Este și ziua copiilor mei, o zi a speranței, a încrederii în viitor și a tot ce facem pentru ca ei să nu își piardă inocența, frumosul și bunătatea sufletească.
Pentru mine, orice întâlnire cu copiii este aducătoare de energie și sursă de motivație. Îmi plac întrebările și răspunsurile lor, liniștea sufletească pe care o emană, entuziasmul și neastâmpărul dezordonat care creează o stare vie, curată, firească.
Îmi place să cred că undeva în mine a rămas copilul curios, simplu și natural. Îmi place să cred că toți copiii sunt adorabili, unici, și că noi, adulții, trebuie să le prelungim această stare specială cât de mult putem!
Păstrând copilul din noi, îi vom ajuta pe ei să devină adulții de mâine, să înțeleagă lumea, iar familia în care au crescut să fie pentru ei bunul cel mai de preț al vieții!
La mulți ani, copii!" a transmis demnitarul.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list