Varianta Oituz, redată de mâine ÎN TOTALITATE traficului

Un proiect important de infrastructură a fost implementat în municipiul Slatina: reabilitarea totală a străzii Oituz, folosită cu precădere înainte de realizarea Drumului Expres de mașinile de mare tonaj drept variantă de ocolire a Slatinei, pe relația București-Pitești-Craiova-Timișoara a DN65-E574. Lucrările ample erau anunțate a se întinde pe tot parcursul anului, traficul fiind deviat. Astăzi, primarul Emil Moț a anunțat că strada va fi redată circulației în totalitate, începând de mâine.

În Slatina au fost finalizate lucrările de reabilitare pe strada Oituz, care au impus închiderea circulației rutiere în ultimele câteva luni pe tronsoane, traficul rutier fiind deviat.

„De mâine, 4 iunie, Varianta Oituz este redată circulației. Să aveți drumuri bune!", a transmis primarul municipiului, Emil Stelian Moț.

Lucrările de reabilitare au vizat refacerea întregului sistem rutier, amenajarea acceselor la proprietăţile riverane aflate pe traseul străzii, amenajarea trotuarelor, montarea sistemelor pentru preluarea apelor pluviale, refacerea semnalizării rutiere şi amenajarea intersecţiilor.  Proiectul este unul amplu, ce mai vizează realizarea unui zid de sprijin pe 30m, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 11,75 milioane lei.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list