Flautul Fermecat revine la Caracal. Intrarea este liberă

Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, împreună cu partenerii săi de scenă, Sorin Petrescu (pian) și Doru Roman (percuție) ajung săptămâna aceasta la Caracal, pentru o nouă ediție a Turneului Național „Flautul Fermecat – Jazzparale".

,,Turneul Național FLAUTUL FERMECAT revine anul acesta în Caracal. Organizat de ProContemporania și cu coproducător Radio România, a 13-a ediție va debuta joi, 6 iunie 2024, la Teatrul Național, începând cu ora 19.00. Ion Bogdan Ștefănescu, flaut, Sorin Petrescu, pian și Radu Roman, percuție ne propun "Jazzparale". Intrarea este liberă", anunță Primăria Caracal.
Turneul va continua apoi la București, Deva, Bistrița, Iași și Sibiu.
Cea de-a XIII-a ediție a Turneului Flautul Fermecat lansează pe piața muzicală și un nou concept.  Plecând de la muzica lui Mozart și Beethoven, artiștii aduc în fața publicului prelucrări sau piese inspirate din muzica celor doi corifei ai Clasicismului, precum și hituri ale muzicii tradiționale americane sau românești, într-un original melanj de jazz simfonic, jazz clasic, jazz contemporan și jazz „agricol", în care ritmurile de geamparale și călușari au menirea de a încinge spiritele.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list