Prins băut și fără permis la volan, prin Găneasa

Un bărbat din comuna Găneasa s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat conducând un autoturism deși nu avea permis. Mai mult, acesta era și băut.

Polițiștii Secției de Polție Rurală nr. 6 Găneasa au oprit pe 6 iunie, în jurul orei 00:00, pentru control, pe Drumul Național 64 în comuna Găneasa, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate. Verificările oamenilor legii i-au adus bărbatului dosar penal.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list