Parchetul Slatina: Continuă audierile în dosarul morții tânărului fotbalist înecat în apele Oltului

Audierile tinerilor în dosarul in rem deschis pentru ucidere din culpă, în urma morții tânărului fotbalist de a CSM Slatina, Flavius Mograon au fost demarate ieri, după preluarea dosarului de la Poliție de către Parchetul Slatina. Primii tineri au fost deja audiați în cursul zilei de miercuri, iar astăzi sunt așteptați să facă declarații în fața procurorului de caz alți tineri. Audierile și administrarea întregului probatoriu se face personal de către procurorul de caz, a transmis reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Dosarul pentru ucidere din culpă deschis de polițiști după ce tânărul fotbalist de la CSM Slatina, Flavius Mograon, a muri înecat în apele Oltului după ce a căzut de pe skyjet a fost preluat la începutul săptămânii de către Parchetul Slatina.

Procurorul desemnat în acest caz a început de ieri audierea tuturor tinerilor identificați ca fiind participanți la petrecerea la care a luat parte victima. În prima zi, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au fost audiați trei tineri, Audierile au fost reluate astăzi și vor continua până când toți cei care au participat la petrecere vor da declarații în fața procurorului, audierea fiind făcută personal de către acesta.

În urma audierii tuturor participanților și coroborarea declarațiilor acestora cu alte probe, procurorul va stabili cine și în ce măsură se face vinovat de tragedie și va dispune măsurile legale în acest caz.

Reprezentantul Parchetului Slatina a susținut că audierile vor dura câteva zile pentru că sunt multe persoane de audiat, iar procurorul va face personal acest lucru. În acest caz nu poate fi avansată  dată estimativă de finalizare a audierilor pentru că audierea unuia dintre tineri poate dura mai mult sau mai puțin, în funcție de ce au de declarat.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list