Jandarmii olteni i-au lovit la… portofel pe scandalagii și agresivi

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au asigurat în acest sfârșit de săptămână  măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul mai multor evenimente care au avut loc pe raza județului Olt, dar și în afara acestora. Scandalagiii și persoanele agresive s-au ales cu amenzi.

În acest week-end, jandarmii olteni au asigurat măsuri de ordine publică în municipiul Slatina, cu ocazia inaugurării parcului Dumitru Dobrescu și a festivalului concurs „Floare de tei" din orașul Corabia. Alte misiuni de asigurare au fost executate în localitățile Vișina, Movileni și Caracal, unde a fost prezent un public numeros.

,,Participanții la aceste evenimente au adoptat un comportament civilizat, au respectat indicațiile și regulile organizatorilor și ale forțelor de ordine, fără a fi aplicate sancțiuni cetățenilor,, anunță IJJ Olt.

Nu a fost însă liniște și în afara acestor evenimente, oamenii legii aplicând amenzi celor certați cu normele de conduită. ,,Totodată, în misiunile de menținere a ordinii publice, în acest weekend au fost verificate peste 70 de persoane în aplicația eDAC și au fost aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 2200 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, majoritatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991Rˮ,, mai anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

Efectivele de jandarmi vor acționa în continuare pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță în rândul cetățenilor.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list