Tânăr din Brebeni, prins la volan băut, fără permis și cu numerele de înmatriculare ale altei mașini

Un tânăr din comuna Brebeni este cercetat penal pentru trei infracțiuni rutiere.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au oprit în noaptea de 3 iunie, în jurul orei 01:25, pentru control în comuna Ipotești un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Brebeni. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism aparțin altui vehicul,, arată IPJ Olt.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list