Procuror: Au fost audiate 6 persoane în dosarul morții sportivului înecat în râul Olt

Cercetarea penală sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă în cazul morții fotbalistului Flavius Magraon, de 19 ani, continuă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a venit astăzi cu noi precizări din dosar.

Accidentul produs în data de 1 iunie pe râul Olt, pe raza comunei Verguleasa, soldat cu decesul unui tânăr care ar fi trebuit să fie acum absolvent al liceului, este în continuare cercetat la nivelul Parchetului Slatina.

David Coșmeleață: Eu am condus skijet-ul şi nu Flavius! | Realitatea Oltului

,,Până în acest moment au fost audiate la sediul parchetului un număr de 6 persoane. Datorită numărului foarte mare de martori care deţin informaţii cu privire la cele întâmplate în data de 01.06.2024, urmează ca în cursul săptămânii viitoare, în fiecare zi, procurorii să continue cu audierea acestora, în vederea stabilirii concrete a situaţiei de fapt.

De asemenea, a fost administrată proba cu înscrisuri, reprezentând documentaţia ambarcaţiunii, din care rezultă specificaţiile acesteia, urmând a fi examinată.

Reiterăm faptul că, prin ordonanţa din data de 02.06.2024, organele de poliţie judiciară din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Verguleasa au dispus începerea urmării penale in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. (1) din C.pen. constând în aceea că în data de 01.06.2024, în jurul orei 18.00 o persoană de sex masculin, în timp ce se plimba cu skyjetul pe râul Olt a căzut de pe acesta şi s-a înecatˮ, declară procurorul Liviu Milca, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Reamintim că sâmbătă, pe 1 iunie, zeci de tineri au ales să petreacă ziua Copilului pe o proprietate privată situată pe malul Oltului. La un moment dat, doi dintre ei au ales să se plimbe cu skyjet-ul, deși erau neechipați corespunzător. Este vorba de Flavius Mograon de 19 ani și David Coșmeleață 17 ani. La un viraj, tineri s-au dezechilibrat și au căzut în apele Oltului. Dacă David a ajuns la mal, cu ajutorul unui amic, Flavius s-a înecat, trupul lui fiind descoperit după câteva ore bune de căutări.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list