Ucrainean prins la Drăgănești-Olt cu un TIR FURAT din Polonia. Era și băut bine

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au fost sesizați aseară, 4 iunie, ora 19:04, de către un bărbat din Polonia, cu privire la faptul că șoferul său i-ar fi sustras un tir care se află în trafic, în orașul Drăgănești-Olt. Oamenii legii au dat de urma hoțului, care circula băut bine.

Un autocamion anunțat ca fiind furat din Polonia a fost depistat și oprit de polițiștii olteni pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, iar la volan a fost identificat șoferul acestuia, respectiv un cetățean ucrainean.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,, anunță IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list