Recunoștință pentru învățătoarea sa, exprimată emoționant de deputatul Adrian Chesnoiu

Astăzi, de Ziua Învățătorului, un mesaj de suflet, ce poate constitui și un exemplu de recunoștință față de persoana care a pus bazele primelor sale cunoștințe, vine din partea deputatului de Olt Adrian Chesnoiu.

Ajuns ,,om mare", deputatul de Olt Adrian Chesnoiu nu a uitat de învățătoarea care i-a deschis tainele cunoașterii, iar astăzi a transmis un mesaj emoționant tuturor dascălilor exprimându-și recunoștința pentru învățătoarea Elena Petroi.

,,Astăzi ne aducem aminte cu drag de învățătorul nostru, acea persoană care a deschis în sufletele noastre taina cititului și a socotitului, dorința de a afla și înțelege lucruri noi.
5 iunie este ziua dascălilor noștri, a celor care ne-au spus de atâtea ori că putem mai mult, că toți copii au "aripi" și pot "zbura", că visurile noastre pot deveni realitate dacă suntem silitori și ne pregătim zi de zi.
Ca adult înțeleg pe deplin cât de importantă este munca învățătorului, cât de greu este să formezi oameni, să definești destine, să aduni toate forțele nevăzute dintr-un copil și să îl ajuți să-și înțeleagă rostul în viață.
Spunea Petre Țuțea atât de frumos că dascălul este un "fabricant de oameni", că are măiestria, talentul și priceperea de a atrage ca un magnet atenția și voința copilului, că poate să îl facă să creadă că își va găsi în viață cea mai bună variantă a lui.
Învățătoarea mea de la Scoala Generală nr. 2 Caracal, doamna ELENA PETROI, a reușit cu mine!
Cel puțin așa îmi place să cred! Astăzi sunt un om care înțeleg complexitatea lumii, puterea lucrurilor bătătorite, făcute la "foc mic", puterea de a înțelege și a fi înțeles, de a vedea lucruri pe care alții încă nu le văd, puterea de a ajuta oameni care încă nu se pot ajuta singuri.

La mulți ani tuturor Învățătorilor!,, este mesajul parlamentarului social-democrat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list