Altă sportivă de top întărește CSM Slatina pentru Liga Națională: Nada Ćorović din Muntenegru

Revenită pe prima scenă a handbalului național feminin, CSM Slatina se pregătește să atace Liga Florilor cu o echipă formată din jucătoare de top. Un nou transfer a fost anunțat de clubul slătinean.

Conducerea echipei de handbal CSM Slatina, promovată în Liga Florilor, continuă seria transferurilor menite să întărească lotul coordonat de tehnicianul Attila Horvath pentru noul sezon competițional. Clubul anunță venirea sportivei Nada Ćorović (23 de ani).

,, Componentă a echipei naționale din Muntenegru, Nada evoluează pe postul de inter stânga, iar ultima dată a activat în prima ligă din campionatul Franței, la echipa ES BESANÇON! Tânăra jucătoare are în palmaresul său participările în EHF EUROPEAN LEAGUE, unde a înscris peste 15 goluri, iar în cariera sa a mai trecut pe la echipe precum: ŽORK Jagodina sau IUVENTA Michalovce! Îi urăm bun venit și mult succes alături de echipa noastră! ˮ, a transmis CSM Slatina.
„Am auzit multe lucruri bune despre CSM SLATINA și sunt nerăbdătoare să ajung în România. De-abia aștept să întâlnesc oamenii de aici, să cunosc cultura locurilor, să învăț lucruri noi, să evoluez la această echipă și să ne îndeplinim obiectivele propuse!", este mesajul sportivei.

Cea mai important plecare de la echipa slătineană o reprezintă despărțirea de Diana Lixăndroiu, care a semnat cu Dunărea Brăila, clubul despărțindu-se și de de Adriana Țăcălie și Florentina Dragomir. Transferurile parafate pentru sezonul viitor sunt:  interul dreapta Adina Cace de la CSM Craiova, pivotul Ivana Gakidova (29 ani) originară din Macedonia de Nord, Döne Gül Bozdoğan (25 ani, Turcia)- jucătoare la linia de 9m, atât pe postul de centru, cât și pe postul de inter, portărița Merve Erbektaș (28 de ani)- Turcia.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list