Parchetul Slatina a preluat ancheta morții tânărului fotbalist

Procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Slatina au preluat dosarul pentru ,,ucidere din culpă" deschis de polițiști după moartea tânărului fotbalist de la CSM Slatina. Audierile în acest caz au fost demarate. Primii tineri chemați la Parchet au dat deja declarații în fața procurorului de caz.

Dosarul pentru ucidere din culpă, deschis de polițiști după moartea lui Flavius, tânărul fotbalist de la CSM Slatina, în urma unui accident de skyjet, a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul Slatina, a transmis IPJ Olt. Procurorii au confirmat informația și au susținut că au început deja audierea tuturor tinerilor care au participat la petrecerea la care a luat parte și Flavius. Ei vor să afle împrejurările în care a avut loc tragedia și cine se face vinovat d moartea tânărului.

Reprezentanții parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au anunțat că, în cursul acestei zile, vor transmite public un comunicat de presă.

Tragedia s-a produs, sâmbătă, în comuna Verguleasa. Flavius Magraon,  fotbalist U19 al CSM Slatina, s-a înecat în apele Oltului, după ce ar fi căzut de pe un skijet. El se afla cu un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, care a reuşit să se salveze.

Trupul neînsuflețit al lui Flavius a fost identificat de scafandri, duminică, la aproximativ 100 de metri în larg și adus la mal.

Flavius Madraon participa în acea si nefastă la o petrecere, alături de mai mulți prieteni, dar și de iubita sa.

Seara trecută, sute de tineri au mărșăluit pe străzile Slatinei și au scandat în fața Prefecturii Olt, solicitând anchetatorilor să-i facă dreptate lui Flavius. Ei au acuzat anchetatorii că nu au început imediat audierea celor prezenți la petrecerea la care luase parte tânărul pentru a afla ce s-a întâmplat, cum s-a produs tragedia și cine se face vinovat de moarte lui Flavius,  și că astfel vor să mușamalizeze incidentul.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list