Ziua comunei Șopârlița, serbată cu regal artistic, de Rusalii

Va fi dublă sărbătoare pe 23 iunie în comuna olteană Șopârlița. Localnicii vor sărbători atât prima zi de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători ale creştinătăţii și sărbătoarea anuală a pogorârii Sfântului Duh peste Sfinţii Apostoli, dar și Ziua Comunei. Pe scena amplasată la Stadionul Comunal vor urca artiști îndrăgiți care vor aduce voia bună.

Și anul acesta, în prima zi de Rusalii, conform tradiției, va fi dublă sărbătoare pentru localnicii comunei Șopârlița. Administrația locală, condusă de primarul Marijana Trepăduș, organizează Ziua Comunei, invitând cetățenii la distracție. Ediția a X-a a manifestării va aduce muzică și voie bună în comuna olteană, atmosfera fiind întreținută, printre mulți artiști îndrăgiți, de: Valentin Sanfira, Roberta Crintea, Violeta Constantin, Marian Medregoniu, Constantin Bănățeanu, Olguța Berbec și Remus Novac, Reyna Vox.

,,Primăria și Consiliul local Sopârlița au deosebita plăcere de a vă invita la un spectacol extraordinar, organizat cu ocazia Zilei Comunei, ce va avea loc pe 23 iunie 2024, la Stadionul comunal.  Evenimentul va aduce pe scenă artiști consacrați, care vor oferi publicului momente artistice de neuitat, organizat cu sprijinul BAMBBUCONCERT. Programul zilei va include diverse activități și surprize pentru toate vârstele, oferind o atmosferă de sărbătoare și bucurie pentru toți locuitorii și oaspeții comunei. Nu ratați ocazia de a petrece alături de comunitate și de a vă bucura de spectacole deosebite într-un cadru festiv. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Ziua Comunei Șopârlița!ˮ, este invitația lansată de administrația locală.

Manifestarea se va încheia cu un foc de artificii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list