Monitorizarea video a loclaității, inclusiv cu camere de trafic, își face treaba la Șerbănești. Primar: Suntem cu ,,ochiiˮ pe cei care fac probleme

La fel ca în mai multe comunități rurale, supravegherea video a localității este extrem de utilă la Șerbănești, oferind siguranță oamenilor și bunurilor lor. Doar adolescenții teribiliști mai fac probleme, edilul Mugurel Breoi atenționându-i că acțiunile lor sunt filmate și înregistrate și riscă sancțiuni.

Primăria Șerbănești a pus gând rău celor care nu respectă legea și proprietatea semenilor, asigurând siguranța cetățenilor prin instalarea mai multor  sisteme de supraveghere video.

,,Sistemul de monitorizare video al localității Șerbănești a fost extins și modernizat cu fonduri europene așa cum am promis. Astăzi localitatea este mai sigura cu aceste camere amplasate la toate locurile de joaca, grădinițe, scoală și în punctele frecventate. La intrările în Șerbănești avem camere de monitorizare ale traficului rutier ( LPR).  Există la nivelul Primărie, centrul de monitorizare unde PAZA în fiecare noapte este prezentă.ˮ, declară primarul Mugurel Breoi.

Edilul îi atenționează pe cei care provoacă distrugeri ale bunurilor publice că riscă sancțiuni ,,ochiiˮ electronici neratând nicio mișcare în comună.

,,Suntem în strânsă colaborare cu Poliția și se aplică sancțiuni. Facem apel la adolescenții care mai fac probleme pe la locurile de joacă…suntem cu ,,ochii,, pe voi . Amenzile sunt foarte mari pentru distrugere și se ajunge și la dosar penal. Mulțumim pentru înțelegere!  Ce nu vedem astăzi …putem vedea mâine! Serverul stochează până la o lunăˮ, a mai transmis primarul.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list