Asfaltări la Morunglav pe drumurile comunale Morunești- Poiana Mare și Bărăști

Administrația comunei Morunglav va reabilita și continua asfaltările pe două drumuri comunale din localitate, a căror modernizare a fost începută și abandonată în urmă cu 11 ani. Primarul Nicolae Cărămizaru a obținut fondurile necesare continuării investiției, lucrările fiind scoase la licitație.

Locuitorii comunei Morunglav vor putea circula pe DC 11 Bărăști și DC 11A Morunești-Poiana Mare pe drumuri moderne și în condiții de siguranță rutieră, cei 6km pe care s-a demarat asfaltarea în anul 2013 urmând a fi finalizați de actuala administrație publică. Lucrările au fost realizate parțial, cu finanțare prin PNDL1 și, deși contractul de execuție avea o perioadă de 13 luni, nu au mai fost finalizate.

,,Deși au trecut atâția ani de la demararea asfaltărilor, pe aceste drumuri nu au fost finalizate lucrările și nici recepția făcută. Expertiza tehnică efectuată pentru stabilirea restului de executat a indicat deteriorarea asfaltului și necesitatea reparării pentru a se putea continua lucrările. Cum fosta conducere a primăriei și fostul constructor au refuzat colaborarea, nu s-a putut face recepția, astfel că am făcut un proiect tehnic nou și am obținut de la Ministerul Dezvoltării o suplimentare a bugetului, fiindu-ne alocată în total o sumă de circa 1.500.000 lei pentru continuarea și finalizarea investiției. În prezent, ne aflăm în procedura de licitație pentru desemnarea constructorului. Se vor executa pe același amplasament și șanțuri și podețeˮ, declară primarul Nicolae Cărămizaru.

Termenul pentru depunerea ofertelor de către constructorii interesați pentru execuție lucrări la obiectivul ,, Modernizare drumuri în comuna Morunglav, judetul Olt, în vederea reluării lucrărilor și restului de executatˮ este data de 15 iulie.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list