La ce ar trebui să te gândești când alegi un restaurant pentru o nuntă sau un botez

Știi ce fel de nuntă vrei? Va exista un cod vestimentar sau nu? Ce spui? Sau ești o persoană independentă? La ce oră din zi sau din noapte se va întâmpla? Sunt permise copiii sau este doar pentru adulți? Gândește-te la stilul și aspectul pe care ți le dorești pentru nunta ta înainte de a începe să cauți un loc. Acest lucru vă va ajuta cu adevărat să găsiți ceea ce căutați. Când găsești un loc care se potrivește perfect stilului tău de nuntă, totul se va rezolva.

Fă lucrurile importante mai întâi

Gândește-te la ceea ce este cel mai important pentru tine pentru nunta ta înainte de a alege un loc. Poate doriți să adăugați următoarele:

• O sală de ceremonii pe acoperiș cu vederi frumoase;

• Catering in interior pe care il puteti amesteca si potrivi cat doriti;

• Reguli despre momentul în care petrecerea trebuie să se încheie;

Aduceți-vă proprii furnizori și nu folosiți doar „lista de favorite” a locației. Evenimentul este complet privat pentru că locul este doar pentru el. La fața locului există o cameră de îngrijire.

A da jos ceea ce îți dorești cu adevărat va limita locul în care poți locui, desigur. Împărtășiți-vă elementele indispensabile cu locațiile de la început, astfel încât să puteți vedea dacă le pot întâlni pe unele dintre ele. Fă-o devreme ca să nu fii supărat mai târziu! Oamenii care lucrează la Events Garden din Ploiești sunt foarte înțelegători și vor face tot ce le stă în putință pentru ca nunta ta să fie cât mai bună.

Învață ce poți face și ce nu

Chiar dacă locurile fac întotdeauna tot posibilul pentru a ajuta cuplurile să aibă nunta visurilor lor, uneori există reguli și restricții care nu pot fi schimbate. Aflați care sunt acestea înainte de a semna ceva. De exemplu, dacă ești responsabil de formație, nu vrei să rezervi un loc care nu permite muzică live.

Gândește-te cât de deranjat vrei să fii de asta.

Când vine vorba de locurile de nuntă, există două extreme: locuri care nu au suficient și locuri care au mult prea multe. O locație de nuntă fără mobilier este doar o cameră goală sau un spațiu exterior în care trebuie să aduci tot ce ai nevoie pentru a-ți amenaja decorațiunile de la zero.

În funcție de locație, aceasta poate include totul, de la mese, scaune, lenjerie de pat și tacâmuri până la sisteme de sunet, ringuri de dans și chiar toalete portabile și generatoare. Locurile all-inclusive sunt bune pentru multe cupluri deoarece oferă o mulțime de servicii sau închirieri la un preț foarte bun.

Gaseste cel mai bun restaurant din Ploiesti pentru nunta si foloseste la maxim beneficiile Events Garden!

No comments

Random Posts

3/random/post-list