O insulă în care relaxarea este cuvântul cheie

Thassos este destinația perfectă pentru o vacanță în care să uiți de toate grijile și să îți concentrezi atenția pe relaxare și pe tot ceea ce este mai frumos aici. Bucuria unui charter în Thassos este completată de locațiile superbe și de oamenii incredibili cu care vei lua contact aici.

Plimbă-te prin orașul antic Limenas

Prima ta oprire în Thassos va fi portul oraș principal de aici, Limenas, care este de altfel și capitala insulei. Înconjurat de munți, plantații de măslini și păduri de pini, acesta oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje pe care le vei găsi pe insulă. Fiind un centru administrativ și comercial al insulei, Limenas are o piață vibrantă plină de magazine și tarabe, chioșcuri și chiar vânzători stradali care sunt gata să animeze orice plimbare. Când ai terminat de făcut cumpărături, locurile în care te poți bucura de o cafea sau de o limonadă sunt nesfârșite. 

Înotați în apele cristaline ale plajei Marble

Poate cel mai popular și unic loc de pe insulă este Marble Beach care te va lăsă complet impresionat și îndrăgostit de frumusețea sa. Acesta este situat într-un golf retras în apropierea principalului șantier de săpături de marmură, de unde și-a preluat și numele. De altfel, marmura Thassos este cea mai albă de acest gen din lume și este unică pentru frumusețea și spectacolul vizual pe care îl oferă. Pe măsură ce te apropii de Marble Beach, vei observă că peisajul este completat perfect de o pădure deasă de pini care duce până la o mină mare cu blocuri de marmură albă strălucitoare.

Plajă pe nisipul auriu de la Paradise Beach

După cum sugerează și numele, Paradise Beach te va îndepărta complet de tot ceea ce înseamnă griji și probleme și te va scufundă într-o stare de relaxare, lucru care pur și simplu nu este deloc de mirare. Nu poți să nu te simți foarte bine, pentru că ești mereu înconjurat de păduri dese de pini și simți cum fiecare atingere a mării contribuie la pacea ta interioară. Că să nu mai vorbim de mica insulă aflată la câteva sute de metri în fața Paradise Beach, care este un adevărat prilej de relaxare.

Plimbă-te în liniște prin satul tradițional Panagia

Indiferent cât de mult ai iubi plajele din Thassos, nu ai cum să ratezi vizitarea satelor de munte ale insulei, care au un farmec aparte în această zonă. Poți lua Panagia, vechea capitală a Thassos, la picior și în mod sigur nu vei fi dezamăgit de ceea ce vei descoperi aici. Acest sat tradițional este situat pe partea inferioară a Muntelui Ipsario, care duce izvorul de munte prin mai multe țevi și fântâni, așa că este prilejul perfect prin care să te reconectezi complet cu natura.

No comments

Random Posts

3/random/post-list