Firmă de servicii funerare din București

Când se întâmplă moartea, știm cu toții ce să facem. Membrii familiei îndurerați trebuie să ia în considerare o mulțime de probleme legate de o persoană dragă decedată sau să obțină anumite permisiuni necesare pentru o înmormântare sau să se pregătească pentru o slujbă de pomenire etc. Oferind o varietate de produse și servicii funerare pentru orice nevoie, la prețuri accesibile, Casa Funerara Beligi se pot descurca cu toate acestea și multe altele.

Cel mai bun serviciu de înmormântare

Beligi oferă o gamă largă de servicii în organizarea de înmormântări. Echipa responsabilă cu aceste activități a elaborat un plan funerar complet care a cuprins următoarele: găsirea morții, îmbălsămare, sprijin pentru obținerea unui certificat de deces sau a unui certificat de înmormântare din localitatea unde s-a produs decesul, obținerea unui loc de veci pentru cei care nu au avut deja, Intocmirea statului roman 5.380 lei acte de asistenta funerara pentru angajati sau pensionari, pregatire truse de pomana sau pregatire custi, precum si sfaturi si indrumari pentru inmormantare sau incinerare pentru COVID-19, tinand cont de situatia actuala de pandemie.

 


Soluții concepute special

Beligi are o varietate de pachete de servicii funerare, împărțite în buget și premium. În funcție de cerințele și preferințele familiei defunctului, Beligi îi va asista prin alegerea oricărui pachet din gama lor, depunând toate eforturile pentru ca înmormântarea să fie cât mai organizată și completă pe baza specificațiilor primite. De asemenea, in cadrul Beligi, poti obtine o consultatie telefonica de urgenta prin care expertii in domeniu te vor ajuta sa afli toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi in caz de deces si sa iti ofere cea mai buna solutie pentru a o duce la bun sfarsit. un astfel de eveniment.

De exemplu, atunci când vine vorba de alegerea unui sicriu, Beligi oferă un pachet divers de sicrie bugetare, premium sau de lux la cel mai bun preț și complet echipate. De asemenea, dacă decedatul urmează să fie incinerat, în Beligi se găsesc și urne pentru cenușa din acest proces.

Echipa profesionista dedicata

Profesionalism, serios si vasta experienta in domeniu. Acestea sunt doar câteva dintre calitățile care fac de Casa Funerară Beligi o alegere ideală pentru cei care se ocupă de înmormântări. Suntem foarte rapizi în spectacol și serviciul nostru este disponibil 24 de ore pe zi. Echipa Beligi este pregătită să intervină în orice situație pentru a vă ajuta să vă depășiți cât mai ușor pierderile. Nu ezitați să ne căutați sprijinul cand aveti nevoie de un serviciu funerar in Bucuresti!

No comments

Random Posts

3/random/post-list