Noi doi

Cea mai buna metoda sa cuceresti pe cineva e sa nu iti propui acest lucru. Imi aduc aminte de un baiat pe care-l urmaream cu privirea de luni de zile… si cand mi-a facut curaj intr-un bar sa ii spun ca imi place de el, mi-a spus ca de doua zile si-a facut prietena.

El se simtea mai rau decat mine ca ma intrebase de 2-3 ori ce spun, nu intelegea din cauza muzicii. De atunci am zis GATA!!! Lunile au trecut, totul era intr-o monotonie totala si ies intr-o seara cu un prieten de al fratelui la un suc, ca ma disperase cu intrebarea asta in fiecare seara. Cand ii spun ca mergem la un suc, imi spune ca o sa mai vina cu un baiat, ca are masina si ca dupa suc, poate ne plimbam pe undeva. Nu mi-a picat prea bine, dar am zis fie …. La bar, eu si prietenul fratelui radeam, celalalt era serios, pentru el era o plictiseala totala si nu radea la nicio gluma si rar vorbea. Chestia e ca atitudinea lui m-a facut curioasa sa il cunosc mai mult, dar nu mi-am propus sa il cuceresc, nu intentionat, subconstientul meu vroia altceva, ca el a ajuns sa fie prietenul meu, la doar o saptamana in care ne vedeam zilnic.

 Dupa suc, am plecat cu masina prin tot orasul, pe malul raului, la marginea padurii, prietenul fratelui a trecut in spate si cred ca numara minutele pana va ajunge acasa. Eu am facut primul pas ca noi sa fim impreuna, desi nu stiam absolut nimic despre el, putea sa fie si insurat si sa aiba chef doar de o aventura. Lui i-a placut indrazneala mea, stia ca ceva se ascunde sub fata mea de fata pe care o afisam. A fost frumos, prea frumos as spune.. si cand m-a adus acasa mi-a cerut nr de telefon. Ma gandeam cand are de cand sa mi-l ceara?

Niciodata nu am crezut cand prietenele mele imi spuneau ca au fluturasi in stomacel cand se intalnesc cu X sau Y. Ehhh asa a fost si la mine. Dupa 10 zile  de cand eram impreuna m-am mutat la el, da.. eu care nu vroiam sa raman peste noapte la nimeni pana atunci. Preferam sa ajung tarziu tarziu acasa, decat sa dorm in alta parte. Si pe mine ma mira atitudinea mea, dar nu imi parea rau. Multe voci imi spuneau ca totul a decurs prea repede, dar ce conteaza cand noi ne iubim? Cand eram cu el la inceput, parca il stiam de ani de zile.. totul era perfect. Ne completam perfect.. el e serios si responsabil , eu am capul in nori si copilaroasa. Fiecare a gasit ceea ce cauta.

Focul pasiunii de la inceput se stinge, dar il poti face sa arda la nesfarsit. Cautand noi si noi chestii care sa il atraga. Mai nou am decis sa merg la epilare definitiva ca sa scap de lucrul care ma stresa cel mai mult in relatia asta. Sa nu-mi mai stea pe creieri faptul ca in fiecare luna acesta poate fi un motiv pentru care sa nu ma placa, sa nu se simta atras de mine.

No comments

Random Posts

3/random/post-list