Aici şi acolo II

Pentru mine aceste întâlniri cu oamenii fac mai mult decât ar face o mie de vorbe, alungă stres, supărare sau nemulţumiri, mă fac să iau “vibe-ul”, cum îmi place mie să spun, să simt starea, sentimentul faţă de proiect de curatenie, cu echipament ted, din zonele respective, mă ajută enorm. Şi savurez fiecare moment, mă bucur de el şi îl trăiesc la intensitate maximă.
Tot în Timiş şi pe Valea Arieşului, oamenii ieşiseră la curăţenie, ministrul mediului a fost şi el prezent, arătându-şi susţinerea faţă de proiect. Multă bucurie în echipă că începem să fim vizibili :) .

E minunat să primesc e-mail-uri sau telefoane de la oameni care ne urmăresc, ne susţin, au încredere în mine şi colegii mei. Există şi e-mail-uri adresate mie în particular şi e totul tot mai înălţător :) . Mulţumesc, Andreea!

Weekend-ul trecut a fost pentru mine practic un trai pe un alt tărâm, deşi avea în el viaţa mea de zi cu zi! Mulţumită oamenilor minunaţi, am participat la un training de project management, care mi-a adus un cumul de informaţii extrem de necesare în contextul activităţilor actuale, mai multă claritate şi structurare în mintea mea. Totul datorită lui Codrin, un om incredibil, cu mare răbdare, multe cunoştinţe pe care le împarte cu dărnicie. Cu acest prilej, i-am cunoscut pe o parte dintre colegii din echipele locale.

Serile au fost magice datorită altor oameni minunati care au organizat un eveniment de nota 10 şi ne-au scos pe toţi în stradă. Nu credeam că pot fi atâţia oameni frumoşi în ţara asta. Artiştii şi-au prezentat fie creaţiile vestimentare, fie accesoriile unice, Iulian a adus o mică parte  şi a mai făcut câţiva paşi pentru viaţă pentru copiii care au nevoie.

Tot un must a fost şi punerea în practică a ideilor mele în materie de modă, realizate cu măiestrie de Andreea: fusta  a ieşit în lume şi a fost apreciată de toată lumea. Şi sper să mai facem multe până în septembrie!

Acum probabil se înţelege că dispar de pe aici cu multe motive. Aş vrea să apuc să le împărtăşesc în timp real.
Curând despre schimbare, întrebări, poteci de umblat,  “vie a la fenetre ou dans la rue”. Curând.

No comments

Random Posts

3/random/post-list