Aproape gata, incepe peste tot fotbalul

Aseara nu ma simteam chiar foarte bine si bantuind prin bookmarks mi-am amintit ca am un cont pe un site de pariuri, nu stiam ce mai e exact pe acolo si am ramas surprins cand am vazut ca am in cont 21 ron. Erau de la un pariu mai vechi de care uitasem. Am intrat sa vad ce meciuri sunt disponibile, am ales Rapid – Gloria Bistrita si Bayern Munich – Wolfsburg.

Eram sigur de victoria Rapidului pentru ca veneau dupa o infrangere rusinoasa in fata cainilor dar celalalt meci a fost mai mult la risc. In minutul 9, Müller deschide scorul si deja vedeam ca totul e pe drumul cel bun si a tot fost pana in minutul 55 cand Dzeko a egalat. Am inchis browserul si m-am gandit ca mai bine verific mai tarziu sa vad ce s-a mai intamplat……si am verificat in minutul 90, era tot 1-1. Ma gandeam ca nu e o tragedie asa mare pentru ca oricum nu pariasem o suma prea mare si se mai intampla sa nu ghicesc.

Inainte sa ma culc, evident, am verificat din nou rezultatul si am observat ca nenea Schweinsteiger a inscris in minutul 90 (si ceva) :) ) si am castigat pariul, aveam cota de 2 si ceva pt cele doua meciuri, asa ca tot e bun. Printre alte meciuri jucate ieri, unul a iesit in evidenta, in Olanda( mai exact Jupiler League ) am observat un rezultat tare interesant :

No comments

Random Posts

3/random/post-list