Dinamo ???

Chiar nu mai inteleg nimic. Dinamo incepuse bine jocul, 2-0 in minutul 9 !!! Meciul era pus intr-un bilet de pariuri si deja ma gandeam ca s-a rezolvat si ultimul meci de pe bilet, celalalte 2 meciuri  fiind deja castigate si cu cota de 4.5 biletul a fost destul de simpatic. Vine minunatul minut 30 cand Moti face o deposedare regulamentara asupra lui Biţiş, cartonas rosu pentru Moti si penalti pentru Tg. Mures. Inscrie Florin Dan si cum Dinamo era in inferioritate numerica, ma gandeam ca se intoarce “bulanul” avut cu Rapid.

Pana la pauza nimic nou pe tabela si in minutul 52 Liviu Ganea ma linisteste, inscriind pentru 1-3 si ca sa fie totul al naibii de simpatic, mai inscrie si Marius Niculae in minutul 64 doar pentru ca Vancea sa reduca din diferenta doua minute mai tarziu. Pe final, cand probabil ca toata lumea se gandea ca Dinamo a reusit o minune, castigand in inferioritate numerica, cainii mai marcheaza de doua ori prin Catalin Munteanu si Andrei Cristea.

Fluier final si o concluzie: Andone se pare ca e unul dintre putinii antrenori profesionisti si reuseste sa ii traga si pe jucatori spre aceeasi mentalitate. Ramane de vazut ce se va mai intampla in celalalte derby-uri, o sa ajungem sa asteptam Steaua – Dinamo cum se asteapta in Spania El Clasico: Barcelona – Real Madrid.

No comments

Random Posts

3/random/post-list