Băut și fără permis, s-a răsturnat cu motorul neînmatriculat, la Leleasca

Cu dosar penal pentru trei infracțiuni  s-a ales un argeșean după ce s-a răsturnat cu motorul pe raza județului Olt.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Olt au fost sesizați aseară, 1 iulie, în jurul orei 21:40, cu privire la faptul că pe Drumul Național 67B, în comuna Leleasca, a avut loc un eveniment rutier.

,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, de 32 de ani, din comuna Ungheni, județul Argeș, în timp ce conducea un motociclu ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar motociclul figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, arată IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list